Meld deg på nyhetsbrevet!

Newsletter

Motta nyhetsbrev med oppdaterte artikler.

Navn:
E-post:

Bestilling

Hefter/bøker

Gjenreisningen av Kristiansund. Utgitt av Kristiansund kommune 2009. Handler om tiden like før bombingen av byen, bombingen, krigsårene og gjenreisningen. 148 sider. Pris: 159 kroner. Portoutgifter kommer i tillegg.

Å vokse opp etter krigen. Utgitt av Kristiansund kommune 2009. Handler om hvordan det var å vokse opp i Kristiansund i etter­krigs tiden. 140 sider. Pris: 159 kroner. Portoutgifter kommer i tillegg.

Litt av hvert for nysgjerrig perer. Utgitt av Kristiansund kommune 2009. Dette er et oppgavehefte med over 150 elevoppgaver knyttet til Gjen reisningsbyen Kristiansund. Er i utgangspunktet beregn et til bruk i skolen, men kan også brukes av andre. Pris: 50 kroner. Portoutgifter kommer i tillegg.

Kæm va dæm. Utgitt av Kristiansund kommune og Nordmøre museum 2010. Dette er en lokalhistorisk bok om personrelaterte gater i Kristiansund og om personene som gatene er oppkalt etter. 188 sider. Pris: 149 kroner. Portoutgifter kommer i tillegg.

Byen brenner Utgitt av Kristiansund kommune 2012. Boken består av 19 øyenvitneskildringer fra da Kristiansund ble bombet 28. april – 1. mai 1940 satt sammen med 175 tidsaktuelle bilder. Pris: 199 kroner. Porto kommer i tillegg.

Postkort

Det vil komme mulighet for å kjøpe postkort. Vi har trykket opp 4 og det kommer flere. Portoutgifter kommer i tillegg.

DVD

Dokumentarserien om gjenreisningsbyen Kristiansund er delt inn i 8 program med en spilletid på over tre timer. For bestilling og mer informasjon om filmen trykk her.

Vennligst fyll inn skjema for bestilling